Последни новини
Партньори
Вършец.info
Вършец in the Net
НовинитеБ.com
Огоста.com
Look-Estates.com
За контакти
Актуална информация за еврофондовете от Областния информационен център – Монтана
ВършецОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – МОНТАНА
Монтана 3400, ул. „Иван Аврамов” №10, тел.: 096/300 560, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ

 
Актуална информация за еврофондовете ще се предоставя от
Областния информационен център – Монтана


В Областен информационен център в гр. Монтана всеки заинтересован гражданин може да получи информация за финансовите възможности, които предоставят Структурните и Кохезионния фондове у нас, както и за отворените процедури, обявени от оперативните програми, по които могат да се подават проектни предложения. Центърът ще събира и популяризира добри практики, реализирани на местно ниво и ще предлага свободен достъп до интернет, специализирана литература, брошури, наръчници и каталози, свързани с еврофондовете.

„В края на 2011 година успешно приключи първият етап от проекта – ремонт на партерния етаж на бл. „Аврора” 3 на ул. „Иван Аврамов” №10, където се намира ОИЦ-Монтана, както и конкурсът за избор на екип на Центъра”, съобщи кметът на Община Монтана Златко Живков. Управител е Александрина Здравкова, експерт „Информационно обслужване и услуги” – Румен Цветков, а Вера Павлова е експерт „Комуникация, информация и логистика”.

„Във всички общини от областта ще се провеждат информационни срещи, като първата ще е на 14 март в Община Монтана”, съобщи на пресконференцията управителят на Центъра Александрина Здравкова.
В момента екипът на ОИЦ-Монтана установява основните канали за комуникация, чрез които ще се разпространява информация. Списъкът с потенциални бенефициенти на областно ниво към момента включва над 100 частни и държавни организации.

Областният информационен център в Монтана се финансира от Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Стойността на проекта е 372 350 лв., като изпълнението му ще продължи до средата на  2014 година.


За допълнителни въпроси:
Румен Цветков
Експерт „Информационно обслужване и услуги”
Тел.: +359 96 300 560
Моб.: +359 879 958 077
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове, нужна е Javascript поддръжка, за да го видите.

 

 

Varshets-Montana
 
Varshets-Montana
 

 

Последна промяна ( Friday, 24 February 2012 )
 
< Предишен   Следващ >
Вършец.info - информационният сайт за град Вършец
Вършец in the Net - най-новият сайт за град Вършец

  © 2024 Varshets.com | Вършец.com