Последни новини
Партньори
Вършец.info
Вършец in the Net
НовинитеБ.com
Огоста.com
Look-Estates.com
За контакти
Магазин Фонекс в гр.Вършец отвори врати за клиенти с нов и обновен офис...
VarshetsМагазин Фонекс в гр.Вършец отвори врати за клиенти с нов и обновен офис, зареден с много и разнообразни стоки, за нуждите на всеки потребител. Веригата Фонекс е подфранчайзинг на две марки доказали се на българският пазар – мобилният оператор Виваком и Office 1 Superstore (офистехника, консумативи, канцеларски материали и др.). В офиса можете да заявите услуга към Виваком – мобилна или фиксирана услуга, мобилен или домашен интернет, както и висококачествена цифрова телевизия. Можете да продължите своите съществуващи договори или да ги комбиниране като получите много отстъпки и подаръци като лоялни клиенти.
Освен тези услуги магазина работи и с Easypay, където можете да платите сметка към ЧЕЗ , ВиК , Булсатком, Нет-Сърф и още много други данъци и такси, можете да получите или преведете сума до друг офис на Easypay, да платите вноската по кредита си, превод на сума за самолетни билети, плащане на сметка към сайт или електронен търговец и други.

Националната лотария също Ви очаква на прага на този офис, където можете да пробвате късмета си за милиони парични и предметни печалби. А най-голямото ни предимство е разнообразието от мобилни телефони, таблети , компютърни аксесоари, канцеларски пособия и много други, както и услуги като подръжка и ремонт на компютърна техника, лаптопи и телефони на място.

Очакваме ви на бул. „България“ 6 ( до входа на хотел Съни Гардън), където от любезният персонал можете да получите съвет при избор на услуга или тарифен план съобразен с вашите индивидуални нужди и предпочитания.
Последна промяна ( Saturday, 01 February 2014 )
 
< Предишен   Следващ >
Вършец.info - информационният сайт за град Вършец
Вършец in the Net - най-новият сайт за град Вършец

  © 2024 Varshets.com | Вършец.com